Odhlučňovací materiály, VESTIN-IZOLAČNÍ MATERIÁLY s.r.o.

Popis produktu:

Nabízíme odhlučňovací materiály, které lze využít ve strojírenství, ve stavebnictví, v automotive, ve vzduchotechnice i jinde v průmyslu i v domácnosti. Odhlučňovací materiály jsou navrženy pro dosažení maximálního odhlučnění pro požadnou aplikaci.

Doplňující informace:

Naše odhlučňovací materiály jsou tvořeny z vrstev různých materiálů antivibračních, neprůzvučných a zvukově pohltivých. Tyto odhlučňovací materiály jsou skládány do akustických sendvičů mimořádných vlastností a dokáží tak účinně snižovat hluk v celé šířce akustického spektra z různých zdrojů hluku.

Odhlučňovací materiály naší provenience jsou ve většině případů akustické sendviče. Základem jsou odhlučňovací materiály na bázi těžkých antivibračních folií AMS-Tecsound, které zvyšují neprůzvučnost a eliminují šíření rezonancí a vibrací. Další vrstvou jsou pak odhlučňovací materiály se zvukově pohltivou funkcí, t.j. materiály s otevřenou pórovitou nebo vlákennou strukturou. Jako zvukověpohltivé odhlučňovací materiály jsou použity např. různé typy PUR pěn nebo netkané textilie či různé proplety, např. ze sklených vláken. Zvukově pohltivé materiály na bázi skelných vláken se navíc vyznačují velmi vysokou požární odolností. Vrchní vrstvou akustického sendviče je pak většinou krycí vrstva, která chrání otevřenou pohltivou vrstvu před nasákavostí a umožňuje i pohledové přizpůsobení požadavkům zákazníka. Může to být např. tenká hliníková folie, koženka, odolná textilie, či jiná vrstva. Všechny naše odhlučňovací materiály mohou být opatřeny samolepicí vrstvou.


internet: www.vestin.cz

Poslat zprávuPoslat zprávu
Poslat zprávu:
VESTIN-IZOLAČNÍ MATERIÁLY s.r.o.

Adresa společnosti:

VESTIN-IZOLAČNÍ MATERIÁLY s.r.o.
Jiráskova 711
Česká Lípa
470 01

internet:

www.vestin.cz

Kontaktní osoby:

Zbyněk Reichert

Tel.: +420 487 520 781
Fax: +420 487 524 187


jazyková vybavenost:
němčina
Kontaktní formulář >>

Fotografie

Odhlučňovací materiály Odhlučňovací materiály Odhlučňovací materiály Odhlučňovací materiály Odhlučňovací materiály

Parametry

Název produktu: Odhlučňovací materiály
Místo původu: Česká republika Platební podmínky: hotově, fakturou
Velikost produkce: bez omezení Minimální velikost dodávky: dle dohody
Cena za kus: dle aktuálního ceníku
Copyright © 2001-2024 Czech Trade International s.r.o. All rights reserved.